Stort og småt om internethandel

Zhenzi er til dig med runde former, men gerne vil se smart ud

Hvem kender ikke følelsen af, at det er blevet sommer uden at du egentlig har opdaget at det var på vej og når du tager et kig ind i garderoben, så er der bare intet sommertøj der passer, eller det er bare for gammelt, slidt og på ingen måde trendy længere.
Dette gælder selvfølgelig også for store piger, men der er et tøjmærke som gør det nemt hurtigt og billigt at blive opdateret med en ny sommergarderobe, nemlig Zhenzi og det kan både handles i fysiske butikker, men også i webshops. Så har du travlt eller har du ikke lyst til, at tage ned i en butik og handle, så er det stadig muligt at få nyt sommertøj.

Det kan være lidt svært hvis man lidt for meget hist og her, at føle sig lækker og smart, og det bliver ikke altid nemmere når det handler om sommertøj, hvor der bare ofte er væsentlig mindre tøj til at dække over de små deller. Men denne artikel vil prøve at komme med nogle små fif til, hvordan du kan klare dig igennem sommerens varme uden at smelte væk i varmen på grund af dit tøj i hvert fald.
Og et af disse fif er at se på brandet Zhenzi, da de har fokus på at tøjet skal være behageligt at have på og derfor også har en god pasform, til de fleste.

Køb bomuld i stedet for polyester, ikke alle sommer kjoler er skabt ens. Derfor vælg åndbare stoffer som bomuld i stedet for syntetiske som polyester, på den måde vil du svede en hel del mindre og så vil det ikke være på grund af tøjet, men derimod sommervarmen, ligesom alle andre. Og når du sveder, vil dit tøj ikke klistre sig fast til dine runde kurver.
Har du em kjole eller nederdel på fra for eksempel Zhenzi, så brug små korte shorts, som er designet til formålet, så du undgår at lårene gnider op af hinanden. Der findes et hav af alternative metoder, men ingen holder en hel dag og ikke når det virkeligt er varmt. Så gør dig selv en tjeneste og brug de søde korte shorts under kjoler og nederdele på varme dage. De vil hjælpe med at holde lårene afskilt og skulle vinde blæse kjolen op, så er du også sikret der.

Zhenzi er et af de brands, der laver tøj til store piger, som virkelig har fokus på at det skal være praktisk, behageligt og smart på samme tid. For eksempel, har de løse halterneck toppe i deres kolektion, hvilket er en fordel når det er specielt varmt og fugtigt udenfor, ofte gnider dine underarme mod tøjet, hvis du har stramme tanktoppe på, det kan efter en dag betyde at du opnår gnidnings ”sår” og det kan bogstavelig talt, være en træls smerte. Derimod med en luftig halternech, giver den dine underarme mulighed for, at ånde og stadig se lækker ud.

Et andet lille tricks til, at bekæmpe inderlåret flænger på grund af gnidninger, på dine favorit jeans. Gå ikke i panik, for det er nemt og hurtigt at undgå. Når det er varmt og vi sveder, bliver gnidningerne ikke mindre, så vær på forkant og sy en lap på indersiden af dine jeans, hvor stoffet normalt slides mest, for at skabe et ekstra lag af beskyttelse, så de ikke bliver slidt igennem.
Det er rigtig ærgerligt, når ens favorit bukser går i stykker eller er slidt op og selvom Zhenzi ikke er et dyrt brand, er det stadig en god ide at afhjælpe slitage hvor det er muligt.

Et sidste fif er, brug justerbare ringe, så de stadig kan passe, når dine fingre svulmer op på grund af varmen. Ringe, der føltes helt fint, når du tager dem på om morgenen, kan blive super stramme op af dagen, fordi dine fingre svulmer op.