Stort og småt om internethandel

En centralstøvsuger er meget effektiv og nem i brug

Der er mange der er i tvivl om de skal vælge den ene eller den form for støvsuger, når de bygger nyt hus. Er det en helt almindelig transportabel model man skal have, ellers skal man overveje et centralt støvsugeranlæg.
Artiklen her vil prøve, at gøre dig klogere på, hvad et centralt støvsugersystem er, så det måske bliver nemmere for dig at vælge.

En centralstøvsuger, er meget effektiv og den er let at bruge. Samtidig er den enkel og nem at installere. Et komplet system omfatter nogle virkelig praktisk tilbehør, såsom automatisk fejebakke, løftbare slangesystemer dvs. alt hvad du behøver for at optimere effektiviteten af din støvsugning. Og alle de ting du kender fra en den almindelige transportable model og mere til.
På grund af dens væsentlig mere kraftfulde motor, end en bærbar støvsuger har, renser en centralstøvsuger mere effektivt og grundigt.

Fordi en centralstøvsuger har et langt mere effektivt filter system, giver den også et langt sundere indeklima i huset. Hvor de almindelige gamle modeller, puster en hvis mængde støv tilbage til rummet, vil især allergikere men også alle andre blive generet af den støv, der pustes tilbage i rummet.
Men fordi et centralt system, har et unikt og eksklusivt kulstøvs filter, der indfanger alle de fine støvpartikler, der produceres af motoren, slipper man for, at de bliver afsat på overflader rundt om støvsugeren. Derfor tilbyder en centralstøvsuger dig overlegen kvalitet og et sundere miljø, så du kan trække vejret lettere.
Men der er også et permanent filter i alle vores enheder, der har fået en antimikrobiel behandling som inhibere væksten af de skadelige mikroorganismer, der ofte er forbundet med allergi. Det permanente filter giver også en ekstra filtrering og beskyttelse af motoren.

De tidligere modeller af centralstøvsugere, har haft et minus mht. slangen, den skulle være rigtig lang så den kunne nå rundt til hele rummet, fra stikket i væggen. Hvilket havde to negative sider, den blev tung at slæbe rundt på og den fyldte enormt inde i skalbet.
Det er løst på de nye modeller, hvor der er et system der trækker slangen ind i væggen efter endt støvsugning. Så du nu er fri for løse støvsugerslanger. Når du skal støvsuger åbner du klappen og trækker slangen ud direkte i det rum du skal støvsuge og når du er færdig, trækker den sig automatisk ind i væggen igen og er pakket af vejen. Den er klart med til en praktisk, diskret og hurtig støvsugning, så selv de mindste opgaver bliver gjort med det samme.