Stort og småt om internethandel

En kortholder er til dig der ikke gider slæbe på en stor pung

Der er ikke noget værre end en tegnebog overfyldt med kort, bon´er osv., derfor er mange i dag begyndt at sortere deres vigtigste kort fra og sætte dem i en kortholder, så kan de efterlade deres tegnebog med de knap så vigtige kredit- og kontokort i deres taske. Dette har også den fordel, at hvis man mister et af ​​dem, vil man faktisk ikke være helt fortabt og man vil stadig have adgang til kontanter. Der er hundredvis hvis ikke tusinder, af smarte kortholdere derude, som kan købes for rimelige for penge.
Det mange godt kan lide ved dem er den kompakte størrelse. Og kan du organisere dit 'gå rundt' liv, og nøjes med at medbringe sedler, et kørekort og større kreditkort, er det faktisk en god løsning. Mange er glade for denne løsning, fordi den ikke fylder så meget i bukselommen, det føles meget bedre end en tegnebog, især når du sidder. Nogle mennesker kommer uden om dette ved at sætte deres tegnebøger i deres forlomme, men uanset hvad så buler det.
Den eneste undtagelse er, at du ikke kan bære en stor gangster rulle rundt med dig. Penge klips er ikke designet til at håndtere store mængder af kontanter. Hvis du har brug for masser af kontanter, så få ​dem i store sedler eller bare trække dine større indkøb på dit kreditkort.
Et af de mest solgte brands på markedet er en kortholder fra ögon, fordi de fås i mange forskellige farver og designs. Den har en passende størrelse, som passer lige ned i en lomme samtidig med at der er god plads i den. Den er inddelt i syv rum, som alt i alt kan rumme op til 15 kort, eller en del sedler og bon´er. Hvis ikke man benytter alle rum til kort, vil der også kunne være et beskedent antal mønter i den.
En anden fordel ved denne model er, at den er fremstillet i aluminium og ultra stærke syntetiske fibre, der gør kortholderen yderst holdbar og meget robust.
Ögon har designet alt fra den helt enkle model, til en mere feminin model og til en der nærmest kan fungere som en lille taske.
Alle modeller af kortholder fra Ögon er det man kalder RFID safe og hvad vil det sige?
Det betyder at når du opbevarer dine kort i den, så er de beskyttet som lå de i et bur. Det er en stor fordel i dag, hvor vi har berøringsfrie betalingsapparater og en stigenden grad af hacker.